Stiri Cupa României Masculin

Garry Gallimore a debutat pentru BC Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.01.2013

Garry Gallimore a debutat în echipamentul alb-violet al lui Baschet Club Timișoara. Baschetbalistul jamaican-canadian a evoluat în victoria noii sale echipe la Sibiu, scor 76-73, în manșa a doua din sferturile de finală ale Cupei României.

În 16 minute de joc, Gallimore a avut 0/0 la aruncările de două puncte, 1/3 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 5 puncte. El a adăugat 2 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție, fără posesie pierdută pentru un coeficient de 7 la eficiență.

Gallimore și-a reziliat contractul cu CSM București înainte de 1 octombrie 2012, după ce a suferit o accidentare la genunchi, suferită într-un meci din presezon. El a evoluat pentru gruparea din capitala țării în sezonul 2011/12, fiind cel mai bun marcator al Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!