Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Garry Gallimore poate să revină la sfârșitul lunii

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.11.2012

Garry Gallimore, fostul jucător al lui CSM București, a fost declarat apt pentru efort de medicii care l-au tratat ca urmare a accidentării ce a condus la rezilierea contractului baschetbalistului jamaican-canadian.

Jucătorul a fost supus unei artroscopii, întrucât disgnosticul pus de medici a fost ruptură de menisc, pe 16 noiembrie, însă înaintea intervenției jucătorul nu a stat, făcând exerciții pentru întreținerea musculaturii. În urma intervenției, medicii sunt de părere că Gallimore poate să revină la antrenamente normale de la sfârșitul acestei luni. În săptămâna ce a urmat artroscopiei, sportivul a început deja procesul de recuperare. El va putea fi apt de joc, la capacitate maximă, cât de curând.

În sezonul competițional 2011/12, Gallimore a bifat 34 prezențe în campionat, având medii de 17.9 puncte, 4.5 recuperări, 2.1 pase decisive, 1.2 intercepții și 2.5 posesii pierdute pentru un coeficient de 15.5 la eficiență în 33:39 minute pe partidă. De asemenea, Garry a bifat cinci prezențe în cupă, fiind principalul marcator al acestei competiții cu o medie de 22.6 puncte pe meci.

Citiți și

Garry Gallimore: "M-am despărțit în condiții bune de CSM București" 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    Interesant!
    Sunt curios daca o sa revina la CSM! Americanul Shepard este un jucator foarte bun desii nu are acelasi impact defensiv ca Galimore! Poate o sa renunte la Sir!

    cu 11 ani în urmă (24.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!