Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan și CSU Ploiești se duelează într-o avanpremieră a SuperCupei

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
05.10.2013

 

Liga Națională

Etapa 1

6.10.2013

ora 17:30

 
 0-0 Fișa meciului   0-0

Gaz Metan Mediaș primește vizita campioanei CSU Asesoft Ploiești într-un meci din cadrul primei etape a sezonului 2013/14 din Liga Națională de Baschet Masculin. Confruntarea ce va pune față în față câștigătoarele trofeelor din sezonul precedent este programată pentru duminică, 6 octombrie, începând cu 17:30.

Trupa antrenată de Marcel Țenter începe sezonul regulat al Ligii Naționale cu un obiectiv deja pierdut. Gaz Metan a fost surclasată într-o dublă manșă din primul tur al Cupei României de Energia Rovinari. Medieșenii au primit 186 de puncte în cele două partide, arătând o mare vulnerabilitate pe faza de apărare.

De cealaltă parte, elevii lui Vladimir Arnautovic au trecut fără mari probleme de Timba Timișoara și și-au asigurat participarea în optimile cupei. Dacă Mediașul a avut probleme în apărarea, ploieștenii și-au arătat forța ofensivă, marcând peste 100 de puncte în ambele meciuri ale seriei împotriva Timbei.

Gaz Metan și CSU Ploiești s-au întâlnit în perioada de pregătire, la Cupa Steaua. Prahovenii s-au impus atunci cu 94-84, câștigând mai apoi turneul, în timp ce medieșenii obțineau locul 2. Cele două formații trebuiau să se mai întâlnească încă o dată în debutul acestui sezon. SuperCupa României, meci ce pune pe masă primul trofeu al noului an competițional, ar fi trebuit să se desfășoare în această toamnă. Confruntarea a fost amânată însă pentru o dată în care programul combatantelor nu va fi încărcat de meciurile din cupele europene care stau să înceapă.

Arbitrajul partidei va fi asigurat de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Laszlo Bukuresti și Vlad Potra. Observator din partea Federației Române de Baschet este Romi Stănciulescu.

Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!