Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș și-a conturat lotul

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.08.2015

Gaz Metan Mediaș se va baza în mare parte pe același nucleu de jucători ca și în sezonul 2014/2015. După cum vă anunțam în urmă cu câteva zile, formația ardeleană s-a înțeles cu Gediminas Navickas și Vaidotas Peciukas dar a și prelungit înțelegerile cu Aliaksandr Pustahvar, Niksa Nikolic și Nikola Siladji, după cum anunță novatv.ro.

Gaz Metan a ales să meargă pe continuitate atât la nivelul lotului de jucători cât și la nivelul băncii tehnice. Ovidiu Teleabă va rămâne antrenorul principal, fiind secondat de Mihai Popa, potrivit aceleiași surse.

În această săptămână, Gaz Metan Mediaș a mai parafat acorduri și Vladislav Solopa, Horia Cristiean și Mihai Gavrilă, toți trei echipieri ai Gazului și în sezonul trecut.

Formația de pe Târnava Mare va începe pregătirea pentru noul sezon pe 24 august.

foto: Vlad Filipaș/csgazmetan.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!