Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș aproape de surpriză în fieful Asesoftului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.11.2014

CSU Asesoft Ploiești a obținut a 6-a victorie stagională după ce a învins în etapa a 8-a pe Gaz Metan Mediaș. Partida desfășurată la Ploiești a fost una echilibrată, contrar calculelor hârtiei de la începutul acestia. Gaz Metan Mediaș nu a reușit să obțină nici în această etapă prima victorie în deplasare.

Partida a început sub spectrul echilibrului, cele două echipe mergând cap la cap până la jumătatea sfertului inaugural, când scorul era 15-13 pentru gazde. Până la finalul sfertului, elevii lui Vladimir Arnautovic au reușit să pună o diferență de 7 puncte, scor 24-17. Actul secund a fost unul dominat de campioana en-titre, câștigat de cu același scor ca și cel anterior, 24-17. Astfel la pauză, echipa care reprezintă România în EuroCup avea un avans liniștitor, scor 48-34.

După pauză, CSU Asesoft Ploiești s-a mulțumit să-și conserve avantajul, iar după alte 10 minute ale sfertului trei, echipa oaspete a recuperat numai un puncte din deficit. În sfertul 4, Gaz Metan a fost aproape de o revenire de senzație. Cu un Marko Djurkovic în zi de grație, medieșenii au strâns scorul pe tabelă și în ultimul minut au fost aproape să fure victoria gazdelor. La scorul 79-74 pentru Asesoft, Navickas a ratat și practic a pus capăt partidei. Scorul final al meciului a fost de 81-77.

Remarcații partidei:

Asesoft: Gerald Lee 31 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive, Michalis Pelekanos 14 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

Gaz Metan: Marko Djurkovic 20 de puncte, 16 recuperări și 3 pase decisive, Niksa Nikolic 17 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!