Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș caută a doua victorie în fața lui BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.10.2014

LNBM

Etapa 5

Sâmbătă, 01.11.2014

Sala Sporturilor Mediaș

1-3 Fișa meciului 2-2

Gaz Metan Mediaș și BC Timișoara se vor înfrunta în etapa a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin într-o partidă ce se va desfășura, sâmbătă, 1 noiembrie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Mediaș.

Gaz Metan joacă al treilea meci din actuala stagiune al LNBM pe teren propriu. Elevii lui Ovidiu Teleabă au reușit singura victorie din acest sezo pe teren propriu, în fața lui SCM U Craiova. În runda precedentă, gaziștii au cedat la Pitești în fața lui BCM U, cu scorul de 83-63. De partea cealaltă, BC Timișoara vine la Mediaș după ce a învins în etapa trecută pe BC Mureș Târgu Mureș, cu scorul de 85-71.

După patru meciuri jucate, Gaz Metan Mediaș ocupa poziția a 10-a în LNBM cu o victorie și trei înfrângeri în timp ce BC Timișoara se află pe 5 cu 2 victorii și 2 înfrângeri.

Partida de sâmbătă se anunță una interesantă în special datorită palmaresului direct foarte echilibrat dintre cele două echipe. BC Timișoara are 12 victorii în fața Gazului, care se mândreşte cu 10 victorii în fața bănățenilor. În sezonul trecut al LNBM, cele două echipe și-au împărțit victoriile, Gaz Metan câștigând acasă cu scorul de 86-69 și cedând la Timișoara cu 91-79.

În primele partide din acest sezon competițional al LNBM, Gaz Metan Mediaș a cam suferit la aruncările de la linia de fault, echipa de pe Târnava Mare având un procentaj de doar 54.5%. BC Timișoara are un procentaj mult mai bun în acest start de campionat, de 71.5%.

Zlatko Jovanovic rămâne omul exponențial din echipa lui Dragan Petricevic. Conducătorul de joc are în acest debut de campionat medii de 17.3 puncte și 6.8 pase decisive pentru o eficiență medie de 17.3 unități. Cel mai prolific jucător de la Gaz Metan este Aliaksandr Pustahvar care totalizează până acum 15.3 puncte și 5.5 recuperări pe meci pentru o eficiență de 13.3 unități.

Partida dintre Gaz Metan și BC Timișoara va fi oficiată la centru de Mircea Șerban, Alexandru Anica și Marius Epure, comisar al partidei fiind domnul Ion Olaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!