Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș l-a acontat pe Ionuț Drăgușin

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.01.2016

Gaz Metan Mediaș a reușit primul transfer în 2016. Echipa de pe Târnava Mare a bătut palma cu Ionuț Drăgușin și urmează să semneze înțelegerea. Gigantul s-a despărțit de Steaua CSM Bucrești în urmă cu câteva zile, iar mutarea la Mediaș ne-a fost confirmată astăzi de surse din apropierea jucătorului, după ce novatv.ro și csgazmetan.com au anunțat această mutare.

Ionuț Drăgușin a ajuns la 30 de ani. Gigantul de 2.21 revine la Mediaș după ce a mai jucat aici între 2009 și 2012. În acest sezon, Ionuț Drăgușin nu a evoluat foarte mult pentru Steaua. El a prins doar 10 partide, 6 în LNBM și 4 în Cupa României, cu o medie mai mică de 5 minute pe meci. Ionuț Drăgușin a jucat 6 partide și în EuroCup în actuala stagiune. Cel mai bun meci al său a fost cel din deplasare cu Unics Kazan, în care a reușit 7 puncte și 6 recuperări.

Ionuț Drăgușin a cucerit o Cupă a României alături de Gaz Metan în sezonul 2010/2011. El a mai jucat pentru CSU Cuadripol Brașov, BCM U Pitești și SCM U Craiova. El a avut o experiență și în Spania unde a jucat Bruesa GBC.

Gaz Metan Mediaș joacă primul meci din 2015 duminică, 17 ianuarie, pe teren propriu în fața lui SCM U Craiova, iar Ionuț Drăgușin ar putea debuta sub comanda lui Mihai Popa.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Big John
    Surprinzător acest transfer, sincer nu mă gândeam că Drăgușin ar putea ajunge la Mediaș. Mă bucur că a revenit și sper să ne ajute acolo sub panou, că avem mare nevoie. Îmi aminteasc sezonul lui Drăgușin de la Brașov, era monstru sub panou.
    Interesant va fi și ce jucător străin va veni și pe ce poziție. Sper ca Mihai Popa sa aibă inspirație aă aduce ceva bun și să întoarcem lucrurile în acest sezon. HAI GAZU!

    cu 8 ani în urmă (14.01.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea taysia09 :

    Verificati ce scrieti
    cum adica 'primul meci din 2015 duminica, 17 ianuarie' ???
    din cate vad articolul e scris in 2016
    chiar nu va verifica nimeni munca? nici macar cel care scrie nu se mai uita o data peste ce a scris?

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!