Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan cedează în fața celor de la BC Mureș

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.01.2015

Gaz Metan Mediaș a cedat pe teren propriu în fața celor de la BC Mureș, scor 74-80, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Începutul partidei a fost unul echilibrat, după cinci minute de joc scorul fiind egal, 11-11. Până la finalul primului act, oaspeții au reușit să își creeze un avantaj de trei puncte, scor 19-21 după zece minute de joc. Sfertul secund a fost unul bun pentru medieșeni care au trecut la conducerea partidei. La pauză gazdele au intrat la cabine cu un avantaj de trei puncte, scor 40-37.

Medieșenii au ieșit de la cabine cu poftă de joc, distanțându-se la zece puncte, scor 60-50 cu aproximativ cinci minute rămase din penultimul sfert. Până la finalul actului, mureșenii au redus din avantaj la trei, scor 63-60 înainte ultimului act. Ultimul sfert a fost unul în care mureșenii au preluat conducerea partidei. Cu aproximativ un minut rămas din partidă, scorul era 74-76, atacul aparţinând gazdelor care nu au reușit să marcheze, Pustahvar pasând greșit. Ceskovic este trimis la linia aruncărilor de pedeapsă, acolo unde a reușit să înscrie ambele încercări. Scorul era 74-78 cu 20 de secunde rămase din meci. Aliaksandar Pustahvar aruncă de trei puncte, însă acesta ratează, șansele Mediașului devenind nule. Adamovic marchează ultimele puncte ale partidei, reușind ambele libere. Așadar, BC Mureș se impune la Mediaș, scor 74-80.

Aliaksandar Pustahvar a terminat partida cu 19 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Marko Djurkovic a reușit un nou double-double cu 18 puncte, 12 recuperări și 3 pase decisive. Lituanianul Gediminas Navickas a reușit 16 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive.

De partea cealaltă, Filip Adamovic a reușit 21 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, urmat de Ivan Ivanovic cu 14 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Kyndal Dykes a terminat și el în double-double cu 11 puncte, 13 recuperări și 2 pase decisive.

foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!