Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan poate - unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon pentru trupa lui Țenter

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
22.12.2013

Gaz Metan Mediaș a trecut de BC Timișoara, 86-69, într-un meci disputat sâmbătă (21.12) în orașul de pe Târnava Mare.

Trupa lui Marcel Țenter a reușit una dintre cele mai bune prestații din acest sezon, obținând cea de-a doua victorie importantă pe plan intern.

Cu o rotație de 9 jucători, fiecare primind peste 15 minute de joc, Gaz Metan a surclasat Timișoara la toate capitolele. Din punct de vedere al eficienței,  jucătorii ardelenilor au adunat împreună 101 de unități, față de doar 69 cât au strâns timișorenii.

Alb-negrii au prin o seară bună la aruncări, reușind 22/38 (58%) în interiorul semicercului, 8/18 (44%) de la distanță și 18/19 (95%) la libere. Procentajul excelent la aruncările de pedeapsă se datorează în principal lui Willie Kemp, care a transformat toate cele 10 libere de care a beneficiat.

Surprinzător, Mediașul a reușit să domine și lupta sub panou, capitol la care au suferit mult în acest sezon. Shiloh&CO au recuperat 32 de mingi, cu 5 mai multe decât adversari din Banat. Nu mai puțin de 10 au venit pe faza ofensivă, iar noul pivot al Gazului, Augustine Okosun, a reușit primul double-double în culorile medieșenilor, recuperând 10 mingi, la care a adăugat 11 puncte marcate.

În ceea ce privește restul categoriilor de statistică, diferența a fost foarte mică sau inexistentă, niciuna dintre cele două formații remarcându-se.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    sigur
    sigur ca poate, este o echipa de top si cu vreo doua schimbari se va bate pentru primele locuri

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    nu e chiar atat de simplu
    Cred ca Koch, a fost schimbat fortuit. Nu era cel care trebuia intradevar inlocuit in angrenajul echipei.Marojevic are o calitate ptr acest nivel de baschet (din LNBM): este inalt. Si atat.
    Costa orice schimbare in lot, si cheltuielile nu s-au terminat: Eurochallange costa deasemenea.
    Cat despre retur: depinde si de celelalte echipe, cum se vor intarii sau isi vor ajusta loturile.
    Parerea mea este ca va trebuii sa il utlizeze inteligent pe Bogavac: are potential, stie sa joace foarte bine pe poz.3, acceptabil pe 2 si 4. Face ambele faze, trebuie doar sa il integereze in echipa. In definitiv Tenter l-a selectat, nu?

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!