Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan primește vizita lui BC Timba

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
05.03.2014

LNBM

Etapa XXII

joi, 6 martie

18:00

7-12 Fișa meciului 3-18

Gaz Metan Mediaș primește vizita Timbei Timișoara într-o confruntare din cadrul etapei a 22-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida este programată pentru joi, 6 martie, începând cu ora 18:00.

Formația de la malul Târnavei Mari se află într-o situație dificilă, venind după o serie de înfrângeri ce i-a spulberat toate șansele reale de calificare în play-off, culminată cu eșecul 52-84 în fața lui CSU Sibiu. În urma acelei partide, tehnicianul Marcel Țenter a anunțat că intenționează să demisioneze de la cârma echipei medieșene.

În schimb, Timba parcurge un retur în care, deși nu și-a trecut în cont decât o singură victorie, cu Concordia Chiajna, arată un joc bun și periculos. Trupa lui Bogdan Murărescu a reușit o primă repriză foarte bună în fața lui SCM U Craiova, etapa trecută, însă a cedat în final cu 65-90.

Medieșenii au câștigat toate întâlnirile cu formația timișoreană de până acum, având 5-0 la general. În turul sezonului în curs, aceștia s-au impus pe Bega cu 94-74.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!