Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan trece fără probleme de Farul Constanța

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
07.02.2014

LNBM

etapa XVII

46-108

 

1-17 Statistică 7-8

Partida demarează cu un parțial de 11-0 pentru oaspeți. Replica Farului vine de la Adrian Trandafir, care pune 5 puncte pe tabelă. Gaz Metan nu are probleme în a controla jocul, în condițiile în care constanțenii mai adaugă doar 4 puncte până la finalul primului sfert, prin Cezar Stănescu. Astfel, Mediașul are 28-9 după 10 minute de joc și poate începe deja să acorde mai multe minute rezervelor.

Trandafir continuă evoluția bună și ajută trupa de la malul mării să reușească o secvență mai prolifică. Totuși, noua achiziție Bojan Radetic și moldeveanul Vladislav Solopa par a se afla în zi de grație și consemnează un scor liniștitor pentru formația lui Marcel Țenter la pauză, 24-51.

Tehnicianul Gazului oferă tot mai mult timp juniorilor, însă doar Solopa pare să se ridice la nivelul așteptat. Medieșenii câștigă totuși și acest sfert și conduc cu 72-49 după cu 10 minute înainte de final.

Ultima secvență consemnează victoria clară a Mediașului, care termină jocul în forță și se impune cu 106-48.

Vladislav Solopa se remarcă printr-o evoluție de excepție. Chiar dacă a reușit asta într-un meci cu Farul, linia statistică a moldoveanului este una cu adevărat notabilă. Solopa a izbutit 25 de puncte, 17 recuperări și 7 pase decisive în doar 24:50 minute de joc, trecându-și astfel în cont primul double-double de la venirea la Mediaș.

Bojan Radetic a contribuit la victoria oaspeților cu 23 de puncte și 4 recuperări, în timp ce Adrian Trandafir a fost cel mai bun om al echipei din Constanța, cu 19 puncte și 6 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!