Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Navickas: „Va fi o nouă provocare pentru noi”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
22.12.2014

Gaz Metan se deplasează marți, 23 decembrie, pe terenul celor de la Energia Rovinari într-o partidă ce constă pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Lituanianul Gediminas Navickas a vorbit pentru site-ul nostru despre această partidă cât și despre eșecul în fața celor de la Timba Timișoara.

„Cum am spus și până acum, toate meciurile sunt grele pentru noi și va fi o nouă provocare pentru noi. Rovinariul nu este într-o formă bună acum, dar au arătat la începutul campionatului cât de bine pot juca. Ei au unul dintre cei mai buni conducători de joc din Liga Națională și rezultatul depinde de cum vom reuși să îl oprim.”

Navickas vorbește despre înfrângerea de pe teren propriu în fața celor de la Timba:

„Este greu să vorbesc despre meciul cu Timba, deoarece a fost cel mai slab joc al nostru din acest sezon. A fost o zi proastă pentru noi toți și am fi pierdut în fața oricărei echipe. Timba a celebrat această victorie ca și cum ar fi câștigat campionatul. Sunt fericit, deoarece am jucat bine în prima parte a campionatului și toate echipele ne respectă. Avem nevoie de această vacanță scurtă pentru a ne recupera, după ce ne-am antrenat din greu și am jucat baschet în toate aceste luni. Urez tuturor Crăciun Fericit și An Nou Fericit. Zâmbiți mult și fiți pozitivi!”

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!