Stiri

George Dikeoulakos: "Nadezhda este printre favoritele grupei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.11.2012

George Dikeoulakos, antrenorul principal al lui CSM Târgoviște a prefațat confruntarea cu Nadezhda Orenburg, din etapa a 4-a în sezonul regulat al Euroligii feminine - ediția 2012/13:

"Față de startul sezonului în Euroligă echipa noastră este mult schimbată. Față de primul joc avem jucătoare noi este vorba de Milka Bjelica și americanca Monique Currie, baschetbalistă venită la Târgoviște zilele trecute. Din păcate suferim la capitolul omogenitate, dar sper ca îmbunătățirea jocului să se vadă încă de la meciul cu Nadezhda. Înfruntăm o echipă extrem de puternică, care are un ritm de joc excelent, iar jucătoarele lor pot marca din aproape orice poziție. Publicul va avea un rol exponențial în stabilirea câștigătoarei și îi așteptăm pe fanii noștri la sală. Marile favorite ale grupei sunt Nadezhda și Fenerbahce și probabil Schio.Mă bucur că ușor - ușor începem să avem toate jucătoarele la dispoziție. Claudia Pop a început pregătirea, mai rămâne să intre în formă. Cred că la valoarea sa, Monique Currie se va integra rapid în echipă și cu siguranță ne va ajuta în meciurile viitoare." (baskettgv.ro)

Meciul dintre campioana României și reprezentanta Rusiei se desfășoară miercuri (14.11), cu începere de la ora 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!