Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Toth: “Domnul Costescu a fost primul antrenor care chiar a avut încredere în mine”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
29.11.2013

Pentru a prefaţa meciul de sâmbătă dintre BC Timişoara şi CSU Sibiu, tânărul jucător al bănăţenilor a acceptat să vorbească pentru totalbaschet.ro despre situaţia echipei înaintea acestui joc extrem de important pentru gazde:

Cum staţi cu moralul după o săptămână aşa agitată?

Am avut parte de un mic şoc referitor la schimbarea antrenorului, care a venit dintr-o dată, dar noi suntem sportivi profesioniştii şi trebuie să ne purtam ca atare, adică să mergem mai departe. Noi ne-am antrenat cu antrenorul secund, care are mare grijă de pregătirea noastră şi ne bucurăm.

Resimtiţi presiunea pusă de conducere pe voi?

Este oarecum o presiune pe noi, dar încercăm să o lăsăm la o parte şi să ne facem jocul la antrenamente şi în special la meciuri.

Crezi că aveţi forţa de a învinge Sibiul?

Eu zic că avem forţa să învingem Sibiul dacă vom lupta ca o echipă. Problema este, zic eu, că încă nu ne-am regăsit în meci, ca o echipă. Şi vreau să mai zic că până acum nu am jucat nici 50% din ce putem . Sper doar ca această schimbare să fie pozitivă din toate punctele de vedere, cu toate ca îl regret pe domnul Costescu deoarece a fost primul antrenor care chiar a avut încredere în mine şi mi-a oferit mai multe minute decât mă aşteptam şi doresc să îi mulţumesc pentru tot şi să aibă multă baftă pe oriunde va merge.

Cum vezi duelul tău sub panou cu pivotul lor, Christopher Lee?

Va fi un duel frumos cu Lee sub panou, acesta fiind unul dintre cei mai buni pivoţi pe partea ofensivă din LNBM . Eu sper să mă regăsesc căci în ultimele meciuri nu am avut o prestaţie bună.

Crezi că puteţi câştiga următoarele 3 meciuri, aşa cum vi s-a cerut pentru deblocarea salariilor?

Repet, avem forţa de a învinge orice echipa din LNBM, doar că trebuie să ne regăsim la meciuri ca şi la antrenamente, căci este o diferenţă foarte mare. Ne-am aşteptat să se întâmple aşa ceva deoarece, am pierdut nişte meciuri care, practic, le-am avut în mână, şi sper ca aceste momente să ne trezească şi să ne pună pe picioare.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Vrajeala
    Georgica laa vrajeala si pune mana si munceste.Costescu ti-a acordat o sansa mare si tu ti-ai batu joc de ea. Lasa jocurile de noroc si baga-ti mintile in cap daca vrei sa faci ceva in baschet astfel o sa mori sperata

    cu 10 ani în urmă (30.11.2013)
    • SCM Timișoara sorin:

      Respect
      Chiar nu are rost sa-l jignesti pe baiatul asta de 21 de ani.Toth,pana acum,a reusit pentru increderea acordata(meritat) sa arate ca stie sa joace baschet la un nivel ridicat.Iar daca tie ti se pare usor sa-l capacesti pe Lee sau "sa-l tii" pe Burlacu te rog sa nu eziti in a-ti arata abilitatile tehnice.Pana atunci,lasa-l in pace si nu mai inventa povesti de adormit copiii.

      cu 10 ani în urmă (30.11.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!