Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Toth: „Se pare că noi ne-am dorit mai mult, am avut și avantajul că jucăm în propria sală”

Dan Oancia

Dan Oancia
27.10.2014

După înfrângerea de pe terenul celor de la Energia Târgu Jiu, BC Timișoara și-a revenit în ultima etapă și a câștigat pe teren propriu contra echipei BC Mureș, scor 85-71. Bănățenii și-au revenit în a doua parte a jocului, când au tranșat partida, câștigând sferturile la diferențe care le-a adus liniștea, în final fiind 14 puncte diferență.

Georghe Toth a fost unul dintre principalii artizani ai victoriei celor de la BC Timișoara, contribuind la zestrea de puncte a echipei sale cu nouă dintre ele. Mai mult, a încântat publicul timișorean și cu un slam dunk reușit în prima parte. Pe lângă punctele reușite, Toth a mai avut și trei recuperări.  ”Sincer nu mă așteptam la o așa diferență. Pornind cu gândul că ambele echipe sunt și au fost în foame de victorie, se pare că noi ne-am dorit mai mult, am avut și avantajul că jucăm în propria sală. E bine că s-a terminat cu bine. Leilor” le e mai foame decât le e tigrilor. Mulțumesc domnului antrenor că mi-a acordat aceste minute. Simt că am profitat cât de cât de ele”, a spus George Toth, potrivit sport9.ro.

BC Timișoara va evolua în etapa a cincea din Liga Națională de Baschet Masculin pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, jocul fiind programat sâmbătă, în 1 noiembrie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    George
    George Toth are inaltimea de 211 cm,iar in meciul de duminica a reusit sa puna doua capace conform aceeleasi statistici a FRB.

    cu 9 ani în urmă (28.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!