Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Toth: "Sper să ne facem jocul şi să ieşim învingători"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.10.2013

Toth

BC Timişoara va întâlni pe teren propriu pe Steaua CSM EximBank Bucureşti, în cadrul etapei a cincea a Ligii Naţionale de Baschet masculin. George Toth a prefaţat această partidă pentru Total Baschet.

Meciul cu Steaua va fi total diferit faţă de cele două jocuri pe care le-am disputat în Cupa României. Ambele echipe s-au întărit în mod vizibil, iar asta se poate vedea şi în echipa Stelei, care a înregistrat o singură infrangere până acum. Ei au reuşit să treacă de mari forţe ale LNBM. Steaua este o echipă de la care te poţi aştepta la orice, cu un antrenor care practică un baschet de calitate, care a avut în trecut în baschetul românesc şi continuă să aibe numai rezultate foarte bune. Am fost învinşi în ultimele două meciuri din campionat la diferenţe mici, adevărat, de campioana şi vicecampioana anului trecut. Lucrul acesta nu ne lasă să ne gândim la altceva decât la victorie, pe lângă faptul că jucăm acasă, în faţa proprilor suporteri. Pot spune că suntem înfometaţi după o victorie. Eu sper să ne facem jocul şi să ieşim învingători.

Partida din Banat va avea loc vineri (25.10), cu începere de la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!