Stiri Juniori U20 Masculin

George Trif și Tiberiu Ondreikovics vorbesc despre BC Timișoara – BC Mureș

Marius Petri, Dan Oancia

Marius Petri, Dan Oancia
27.04.2014

Așa cum se așteptau cei mai mulți, după un sezon excelent, echipa de U20 a BC Timișoara a reușit să acceadă în finala turneului care se dispută pe propriul lor teren, pe parchetul sălii "Constantin Jude". Duelul decisiv din grupe a fost contra celor de la BC Mureș Targu Mureș, în care alb-violeții au reușit să câștige toate cele patru sferturi, câștigând astfel meciul cu scorul de 72-52.

La finalul meciului, antrenorul mureșenilor, George Trif, s-a arătat indignat de sistemul competițional și numărul puțin de competiții în care sunt angrenați jucătorii:

„...din păcate, am pierdut. A fost un meci greu, Timișoara are o echipă bună. Sunt ușor nemulțumit pentru că jucătorii între 18 și 20 de ani care au jucat mult prea puține meciuri și se vede asta la sfârșitul sezonului. Nu sunt pregătiți fizic, au avut doar trei turnee pe tot parcursul anului... Eu zic că nu vom putea crește jucători în modul acesta. Eu cred că jucătorii care au trecut de 18 ani, stau pe bancă la Divizia A, nu prind nici la antrenament să joace, stau și fac abdomene. Aici se vede diferența, în timpul jocurilor, excluzându-l pe Păun care a avut un sezon bun la Constanța”.

De partea cealaltă, Tiberiu Ondreikovics (foto), directorul tehnic al formației din Timișoara, a fost foarte mulțumit de evoluția jucătorilor bănățeni, în ciuda dificultății întâlnirii:

„Partida, așa cum s-a văzut, a fost una grea. Băieții au respectat extraordinar indicațiile pe care le-au primit. Am studiat adversarul și îi știam potențialul, știam că aruncă foarte bine de afară, iar noi am fost mai buni sub panou. Le-am permis foarte puțin să arunce de la trei puncte, am reușit să ne distanțăm și astfel am câștigat acest meci”.

Întrebat de finala ce se va disputa astăzi de la ora 14:30, acesta a declarat:

„Nu pot să spun că suntem favoriți în finală, orice adversar va fi greu. Încercăm să ne mobilizăm jucătorii, iar dacă vor juca la fel ca până acum avem șanse mari să luăm titlul.”.

*Foto: sportim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!