Stiri Juniori U20 Masculin

George Trif: „Fiecare meci este decisiv”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
23.04.2014

Înainte de ultima fază a competiției U20 masculin, antrenorul echipei BC Mureș-LPS Tîrgu Mureș, George Trif a vorbit pentru TotalBaschet despre lupta pe care echipa sa o va duce la turneul final, ce se va desfășura la Timișoara între 24 și 27 aprilie.

Ne-am calificat la turneul final de pe locul 2 din grupa semifinală, dar mergem la Timișoara optimiști, hotărâți să ne jucăm șansele și să avem o evoluție cât mai bună! Turneul final este din 6 echipe, fiecare echipa va disputa 3 meciuri, deci fiecare meci este decisiv și trebuie abordat ca o finală!

Antrenorul a specificat că doi dintre componenții importanți ai lotului se confruntă cu accidentări, dar acest lucru nu va împiedica echipa să lupte pentru un loc cât mai bun, și speră să obțină o medalie la Timișoara.

Avem 2 jucători de bază accidentați : Barabási Csongor, care a venit de la lotul național cu o inflamație la umăr și nu va face deplasarea la Timișoara, și Gabi Oltean care a făcut o entorsă la ultimul antrenament. Sper să pot motiva restul echipei și prin dăruire și inteligența in joc să nu se simtă lipsa celor doi. Avem la Tg Mureș jucători tineri de valoare care se pot lupta oricând cu orice jucători de vârsta lor din țara și care îi pot suplini pe cei doi accidentați cu succes. Ne dorim să aducem o medalie acasă, și pentru aceasta vom da totul la fiecare meci!

Formația mureșeană va juca împotriva echipelor BC Timișoara și LPS Focșani în cadrul seriei, după care, în funcție de locul ocupat în serie, va întâlni una dintre celealte echipe (CSȘ Ploiești, U Mobitelco sau Dinamo) pentru a stabili locul ocupat în clasamentul final.


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!