Stiri Juniori U17 Masculin

George Trif: “Voi lua examenul în luna august”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.07.2014

George Trif, antrenorul secund al echipei naționale a României U18 masculin, care activează la BC Mureș-LPS, a oferit o declarație cu referire rezultatele la evaluarea antrenorilor de baschet făcută de FRB. Tehnicianul originar din Zalău afirmă că a votat şi susține actualul sistem. Trif a mai transmis și un mesaj prin care spune că nu v-a mai dori să ocupe un post la nivelul loturilor naționale:

„Sunt printre cei care am susţinut si am votat acest sistem de licenţiere, si pe care îl susţin in continuare. FRB cu noua conducere si noul Birou Federal îşi face treaba. Licenţierea antrenorilor după acest examen se va lua in serios de toată lumea, inclusiv de mine. Pentru cei care îmi poarta grija, le transmit ca voi citi cursul de licenţiere Baby- Basket, Minibaschet - Iniţiere categoria C şi, dacă nu-i scris în chineză sau sârbeşte voi lua examenul în luna august. Referitor la echipa naţională voi lăsa începând de la anul pe cineva care a luat punctaj mai mare la acest examen.

Cu respect, Trif George”

George Trif se află în acest moment în Bulgaria alături de reprezentativa U18 masculin a României care participă la Campionatul European. Tehnicianul este secundul lui Răzvan Cenean.

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    atitudine
    Mai multa umilinta era binevenita. O atitudine aroganta, atotstiutoare dauneaza grav respectului de sine. Ar fi fost bune si cateva deprinderi de utilizare a verbelor in limba romana. In rest, sunt convins ca este un antrenor bun si va lua cu succes acest examen si altele de acest fel.

    cu 9 ani în urmă (28.07.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    federatia
    Parca mai conteaza examenele pe care le va lua sau nu. Anul ecesta l-a picat cu "brio" pe cel mai important,"reusind" sa ocupe ultimul loc in grupa la CE,desi aveau la dispozitie jucatori de calitate. Dar,cum bine zice,federatia isi face treaba,spre deosebire de cele din Ungaria,Suedia,Finlanda, etc.

    cu 9 ani în urmă (28.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ...
    ce cauta ASTA la loturile nationale? e clar, pe e maini sunt bietii copii...
    n-avem de ce sa ne miram ca sportul e pe topogan in tara asta!

    cu 9 ani în urmă (28.07.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș potyike :

    !
    Asa suntem noi de felul nostru, ne place sa aruncam cu noroi in oameni, trist, va bateti joc de un om care isi sacrifica timpul liber (ce primeste el prin faptul ca e antrenor la nationala?!)pentru ca ii pasa, timp care l-ar putea petrece foarte bine cu familia. Credeti-ma, baschetul romanesc ar fi mai sarac fara Trif si fara Cenean, poate cand ei nu vor mai fi, va veti da seama, ca niste note dintr-un tabel nu reflecta "stinta baschetbalistica" a unui individ. Rusine.

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      draga potyike,
      in primul rand rezultatele sunt cele care te tin, iar in al doilea evaluarile...
      din pacate pentru febletea ta, trif, el le-a picat cu brio pe ambele!
      despre ce mai vorbim atunci?

      cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      @potyke
      Nu partizanatul tau e deranjant,ci logica!Asadar:
      -daca brutaria de la care iti iei paine azi ti-o da cruda,maine tare sa-ti rupi dintii in ea,raspoimaine cu un soarece in ea,mai cumperi de la ei?
      -daca un salariat iti sta in fiecare zi peste program 2-3 ore,nu cer bani pe orele suplimentare,dar iti face situatii eronate,care-ti aduc sistematic deservicii,ce zici,e bun,il mai pastrezi?
      -daca n-au nici urma de valoare testarile,evaluarile,examinarile din scoli,companii,etc,la ce bun ele sa mai existe?Ne putem grupa noi dupa cum stim si ni se pare ca suntem priceputi la ceva si uite asa tot dam inainte!

      cu 9 ani în urmă (29.07.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Testari
    Pai ia sa vedem ce spune realitatea:la "proba practica",recte competitiile internationale,se intorc toti nu invinsi,ci facuti franjuri(infrangerea cu Luxemburgul chiar m-a oripilat),deci picati cu brio;la proba teoretica,adicatelea fundamentul la ceea ce pui apoi in practica,iarasi un mare fassss.Asadar oamenii sunt TAMAIE,asta-i crudul adevar pentru toti pacalicii astia,in frunte cu acesti mult trambitati Trif si Cenean!Cei care vreti sa inventati scuze si sa faceti din noapte zi,nu faceti altceva decat sa va furati caciula singuri,asa ca spor la comentat,cum spuneam,REALITATEA A VORBIT CONCLUDENT,atat pe plan practic cat si pe cel teoretic!

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!