Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: "Ne aş­­teap­tă un meci greu"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.02.2014

George Ziguli, directorul tehnic al BCM U Piteşti, a vorbit pentru curier.ro despre partida pe care echipa din Piteşti o va disputa la Târgu-Mureş.

Ne aş­­teap­tă un meci greu, dar noi mer­­gem să câştigăm. Avem mo­ralul bun du­pă victoria cu Ase­soft şi tra­ver­săm o perioadă des­tul de bună, pe care vrem s-o pre­lungim cât se va putea de mult. Ne vom bate cu Târgu Mu­reş de la egal la egal, deoarece ne do­rim să obţinem victoria. Tâ­gu Mu­reş este o echipă se­ri­oasă, care a avut însă pînă a­cum me­ciuri uşoare. Ei vin după o înfrân­gere la Sibiu la o diferen­ţă de do­uă puncte, dar au con­dus timp de trei sfer­turi. Este bi­ne că noi sun­tem în locurile de play-off şi sper să ne menţinem tot a­colo. Îmi doresc ca arbitrajul să fie bun şi să câş­tige echipa ca­re va merita pe te­ren. Eu cred că, dacă vom re­uşi să câştigăm cu Târgu Mu­reş, a­vem şanse să ter­minăm pe locul 4 sau 5. Ori­cum, cam­pio­na­tul este destul de lung şi se poa­te în­tâm­pla orice. Două - trei vic­to­rii con­secutive te pot urca foar­te mult în cla­sa­ment, dar este la fel de adevărat că şi două - trei în­frângeri con­se­cutive te pot co­borî la fel de mult. Eu sper să ră­mânem până la fi­na­lul sezo­nu­lui re­gu­lat în lup­ta pentru un loc între pri­mele opt.

Partida se va desfăşura luni seară, cu începere de la ora 20:10, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!