Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: "Nu este permis să joci aşa cum am jucat noi"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.12.2013

George Ziguli şi-a exprimat nemulţumirea faţă de evoluţie pe care BCM U Pieşti a avut-o luni seară în jocul de la Craiova. Scorul final a fost favorabil oltenilor, 71-60.

Cra­iova era o echipă de bătut. Am fă­cut un joc modest şi am pierdut. S-au întâlnit două echipe uzate, iar Craiova mi s-a părut un adversar slab. La an­tre­namente, jucătorii noştri sunt OK, însă, în timpul meciurilor, nu îmi explic de ce joacă aşa de slab. Cred că unii dintre ei nu au valoare. Nu poţi să câştigi un meci când stai în doar doi jucători. Mă refer aici la Ulmer şi Barac. Trebuie să ne re­venim cât mai repede, pentru că ne aş­teap­tă meciuri grele. Obiectivul nostru este să intrăm în primele opt locuri. Dacă nu vom îndeplini obiectivul, atunci îi vom sancţiona pe jucători. Fiecare are stipulat în contract sancţiuni, dacă nu câştigăm. Practic se penalizează sin­guri, dacă nu suntem în obiectiv. Vom trage linie la finalul acestui tur de cam­pionat. Este păcat că am ratat şansa de a ne consolida locul al cincelea în cla­sament. Cel mai mult m-a de­ranjat maniera noastră de joc. Nu este permis să joci aşa cum am jucat noi. Au avut asigurate toate condiţiile de pre­gătire, dar m-au dezamăgit, a declarat Ziguli pentru curier.ro.

În următoarea etapă, BCM U Piteşti va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaş.

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    observatii
    Sigur,maestrul Ziguli este un veritabil om de baschet si un personaj pitoresc,dar pe masura ce trece timpul devine mai mult pitoresc...Evident ca dumnealui este profesor de educatie fizica si nu lingvist,dar totusi,macar cand vorbeste despre sport,ar trebui sa fie mai atent la formulari:Craiova nu este nici pe departe o echipa slaba,da,este insa o echipa care joaca slab in acest moment,e o diferenta semnificativa!Deasemenea,chiar nu poti sub nicio forma spune ca Ante Krapic e un jucator pe care nu te poti baza,cred ca daca se analizeaza jocurile argesenilor,in mult mai multe dintre ele a fost chiar peste Barac si Ulmer,dar evident ca toti jucatorii au oscilatii de forma.
    In rest,sarbatori fericite domnului profesor Ziguli si succes in activitate!

    cu 10 ani în urmă (12.12.2013) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Sa puna mana sa mai aduca 1-2 jucatori si apoi vorbim. Era normal cu lotul de romani extrem de tanar si automat nu foarte grozav ca nu vom rupe gura targului. Noi nu suntem Oradea cu Titus, nu suntem Cluj cu Silvasan, nu suntem Craiova cu Popescu...sincer suntem Pitesti cu Vlad Corpodean & restul kinderiilor und cam aici ne oprim.

    cu 10 ani în urmă (12.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @tzontzo
      Ai dreptate,dar ai deschis astfel cutia Pandorei,situatia jucatorului roman.Ca sa exemplific,sa folosesc elementul comun,Orbeanu:a debutat la noi ca titular,a avut atunci un sezon excelent jucand minute bune meci de meci,apoi,in sezonul urmator,Mandic nu l-a folosit mai deloc si implicit prestatiile lui au devenit dezastruoase(are totusi si partea lui de vina si sunt convins ca o stie).Incepuse sa creasca gradual la CMU,unde Costescu ii dadea minute bune,a solicitat sa plece la voi in ideea de a juca mai mult,nu joaca mai deloc si astfel prestatiile lui au redevent penibile.Din punctul meu de vedere este mare pacat si ma ingrozeste gandul ca si ceilalti romani talentati,putini la numar,in felul acesta s-au nascut talente si vor muri sperante.Ca sa nu mai spun ca este odios ca in campionatul intern sa nu poti produce un tanar competitiv si sa ne punem toata nadejdea exclusiv in acei copii valorosi care au apucat sa plece afara de la varste etrem de fragede.Poate Paun o sa deschida mai mult ochii mintii asupra acestui aspect,asteptam cu interes!

      cu 10 ani în urmă (12.12.2013)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    ziguli
    si eu ma asteptam la mai mult de la unii jucatori precum tutt , krapic sau djurkovic. mie personal imi place ulmer..chiar isi face treaba.corpodean era clar ca asa o sa joace,nici nu te ajuta nici nu te ingroapa.eu as miza mai mult pe orbeanu in locul lui krapic sau djurkovic si as mai aduce un jucator strain pe pozitiile 1-2.cat despre dl ziguli...fara el nici nu aveam echipa in prima divizie.asta e clar.imi place la el ca acorda credit total antrenorilor .

    cu 10 ani în urmă (12.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!