Stiri Vulturi

Georges Darwiche, încurajat pe instagram de Miță Paul

Eduard Popa

Eduard Popa
24.11.2017

darwiche mita paul

Stelistul Georges Darwiche se află în fața primului meci din carieră în tricoul echipei naționale de seniori a României. Cu această ocazie, conducătorul de joc a primit încurajări chiar de la fostul căpitan al Stelei și component al echipei naționale a României, Miță Paul.

Paul a ținut să îl felicite pe Darwiche și a postat pe contul său de Instagram o poză cu el și Darwiche în tricourile lui CSM Steaua, respectiv ale naționalei României. Poza era însoțită de mesajul „Fă-ne să fim mândri de tine, Georges Darwiche. Hai România! PS: Să nu mă faci să scot naftalina din ghete!”

Fa-ne sa fim mandri de tine @georgesdarwiche Hai Romania! #steauabaschet #onebigarmy #vulturii p.s. Sa nu ma faci sa scot naftalina din ghete 😉

O postare distribuită de Paul Mihai (@mihaioctavianpaul) pe 23 Nov 2017 la 09:19 PST

La rândul său, Darwiche a postat pe Instagram un mesaj în care se arată extrem de încântat de faptul că face parte din lotul României pentru duelul cu Italia.

#FIBAWC Qualifiers start tomorrow for us with a tough game against Italy. Excited and grateful to be part of the team. Thank you @steauabaschet for the pic😋#onebigarmy #hairomania

O postare distribuită de Georges Darwiche (@georgesdarwiche) pe 23 Nov 2017 la 08:37 PST

Darwiche este unul dintre cei șase juniori păstrați în lotul de 12 jucători de către antrenorul Zare Markovski. Alături de conducătorul de joc al lui CSM Steaua se mai numără Emi Cățe, Rareș Uță, Nandor Kuti, Bobe Nicolescu și Radu Vîrnă.

În acest sezon Georges a adunat medii de 4,8 pct și 1,8 pase decisive în 17:35 minute pe întâlnire. De partea cealaltă, Miță Paul a decis să se retragă la sfârșitul stagiunii trecute, după ce în ultimele patru sezoane a evoluat în tricoul lui CSM Steaua.

Meciul dintre Italia și România, care va conta pentru preliminariile Cupei Mondiale de baschet din 2019, va fi în direct pe Digi Sport 3 începând cu ora 21:15.

*foto: captura instagram

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!