Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georges Darwiche: „Ne-am creat un avans destul de mare și n-au mai reușit să revină de atunci”

Eduard Popa

Eduard Popa
21.10.2017

Georges Darwiche a fost jucătorul U23 folosit din 5-ul de start folosit de CSM Steaua București Eximbank în meciul câștigat acasă cu BC Mureș, scor 85-70. Tânărul fundaș a contribuit cu 4 puncte, 4 pase decisive și o recuperare la victoria formației din capitală. Roș-albaștrii aveau un avantaj de 18 puncte la pauza mare.

„Am început bine, per total, ca echipă. Cred că am știut care este câștigătoarea de la început, adică ne-am creat un avans destul de mare și n-au mai reușit să revină de atunci. Încerc să joc cât de bine pot la fiecare meci, să mă apăr, în principiu, și să controlez jocul cât de bine pot”, ne-a declarat Georges Darwiche.

Jukka Toijala a apelat la doi jucători de poziția 1 în primul sfert, cu Darwiche jucând alături de Taylor.

„Sincer, e foarte bine pentru că dacă unul dintre noi are dificultăți în a aduce mingea, celălalt îl va ajuta și cred că ne completăm foarte bine”.

Georges Darwiche este unul din jucătorii care beneficiază de regula care obligă echipele din LNBM să joace cu un jucător sub 23 de ani în primul sfert. Media sa de minute a crescut simțitor în acest debut de sezon, cu aproape 10 minute.

„Cu siguranță că e în avantajul nostru. Primele zece minute ale meciului nu pot decide un joc. Cred că este binevenită și vom profita la maximum de ea”.

Pentru steliști urmează o deplasare la Iași în etapa următoare. Pentru întâlnirea cu Poli Iași, tânărul fundaș se așteaptă „să jucăm cât de bine putem. Cu siguranță trebuie să legăm relațiile de joc mai bine și ne gândim la meciurile tari cu U Cluj și cu echipele din frunte. O să tratăm meciul cu Iași foarte serios, cu siguranță”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!