Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georges Darwiche a reușit un crossover excelent asupra lui Ousmane Barro, în meciul 4 al semifinalei CSM Steaua – U-BT Cluj (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
29.05.2018

georges darwiche steaua u bt cluj

Georges Darwiche a reușit un moment care a ridicat în picioare publicul prezent în micuța Sală a Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din Capitală, în a patra partidă a seriei de semifinală dintre CSM Steaua și U-BT Cluj.

Faza s-a produs la mijlocul primului sfert, când Georges a primit o pasă din low post de la Jonte Flowers. Din pricina rotației defensivei clujene, la Darwiche a ajuns veteranul Ouszy Barro. Pivotul a crezut că tânărul conducător de joc va pătrunde spre inel și i-a închis acestuia tușa, dar a fost surprins de stepback-ul lui Darwiche, care a reușit un coș fabulos de 3 puncte, grație căruia a dus scorul la 13-4. În cele din urmă CSM Steaua a câștigat meciul 4 cu 86-78.

Darwiche a jucat 12:07 minute pentru CSM Steaua, timp în care a adunat 3 puncte, 2 steals și o minge pierdută, pentru +3 la eficiență. Cu el pe parchet, Steaua a avut +10.

În contrapartidă, Nandor Kuti a jucat 23:12 minute pentru U-BT Cluj. El a strâns 5 puncte, 5 recuperări și un assist, pentru +7 la eficiență.

În celălalt meci 4 al semifinalelor LNBM, Bobe Nicolescu a strâns 2 puncte, 2 recuperări și un assist în 13:06 minute, în timp ce Mirel Dragoste a jucat 16:48, cu un puncte, 2 recuperări și, foarte interesant, Sibiul a avut +10 cu Dragoste pe parchet.

Toți cei 4 sunt internaționali români și, foarte probabil, vor fi din nou în lotul național al României pentru a treia fereastra din preliminariile Mondialului din China, când vom întâlni Olanda și Croația.

*foto: Cătălin Soare/cronosmedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!