Stiri

Georges Darwiche, titular la ultima victorie a celor de la Siena Saints

Eduard Popa

Eduard Popa
02.01.2019

georges darwiche ncaa

Georges Darwiche începe să își facă loc din ce în ce mai mult în rotația celor de la Siena Saints. Internaționalul român a fost titular în ultimele două partide ale formației din NCAA – division 1, în Metro Atlantic Athletic Conference.

Georges Darwiche a fost titular în ultimele două partide ale echipei sale. Internaționalul român a prins 29 de minute în înfrângerea cu Holy Cross, timp în care a înscris 6 puncte (2/5 de la 3 puncte) și o recuperare. De asemenea, el a jucat 21 de minute, cu 3 puncte (1/1 de la 3 puncte), 2 pase decisive și 2 recuperări, în victoria lui Siena contra celor de la Cal Poty, scor 75-54.

Georges Darwiche a strâns până acum nouă prezențe, cu două ca titular și are medii statistice de 10.9 minute, 1.7 puncte, 1.0 recuperări, 0.9 pase decisive pe meci.

Interesant este că peste ocean Darwiche pare să joace mai mult off the ball, alături de conducătorul de joc al formației Siena, Jalen Pickett. Astfel se explică și apetitul său pentru aruncarea de la 3 puncte. În România, Georges a jucat la CSM Steaua Eximbank mai mult pe poziția 1, de multe ori având responsabilitatea de a porni ofensiva roș-albaștrilor, având alături de el jucătorui cu o vastă experiență, precum Marius Runkauskas, Randal Falker sau Pavel Marinov.

În acest moment cei de la Siena Saints au 5 victorii și 8 înfrângeri.

*foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!