Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georgian Păun: „Meciul cu Mediașul este cel mai greu de până acum”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
06.02.2016

 

CSU Sibiu dă astăzi piept cu Gaz Metan Mediaș, iar galben albaștrii sunt extrem de motivați să-și adjudece victoria, care le-ar asigura un loc în prima grupă valorică. Georgian Păun, extrema lui CSU Sibiu, a spus înaintea meciului că se bazează pe aportul fanilor, pe care îi așteaptă într-un număr cât mai mare la sală. 

„În opinia mea, meciul cu Mediașul este cel mai important de până acum, din campionat, pentru că o victorie ne aduce cu siguranță calificarea în primele 6 echipe. Va fi un meci greu, pentru că și ei joacă sub presiune, au nevoie de această victorie. Noi suntem motivați să câștigăm și cred că vom face un meci bun. Suporterii noștri trebuie să țină cont că este un meci foarte important și că avem nevoie de susținere lor, așa că îi rugăm să vină la sală”, a spus Georgian Păun.

Meciul dintre CSU Atlassib Sibiu și CS Gaz Metan Mediaș se joacă azi, de la ora 18, la Sala Transilvania.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!