Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georgian Păun: „Mergem acolo cu gândul la victorie”

Ana-Maria Mătuşoiu

Ana-Maria Mătuşoiu
12.01.2016

georgian paun

Elevii lui Dan Fleșeriu dau piept azi cu Steaua CSM EximBank, eliminată recent din Cupa României. Baschetbalistul din lotul lui CSU Sibiu, Georgian Păun, spune că echipa sa vine după o săptămână cu antrenamente puternice și va căuta victoria în partida cu roș-albaștrii.

„Avem deja mai mult de o săptămână de când am revenit la antrenamente, din vacanță. A fost o săptămână grea, cu antrenamente puternice, și cred că vom face un meci bun la Steaua. Suntem motivați și mergem acolo cu gândul la victorie. Ei au avantajul că au jucat deja două meciuri anul acesta, noi doar ne-am antrenat, dar repet, mergem să câștigăm mai ales că, în opinia mea, Steaua are un lot mai slab decât în tur. La noi, atmosfera în echipă este foarte bună, ca întotdeauna. Suntem uniți și în teren și în vestar”, a declarat Georgian Păun.

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va primi replica celor de la CSU Atlassib Sibiu, astăzi de la ora 20:00, la Sala Regimentului de Gardă "Mihai Viteazul", într-o partidă restanţă din etapa a XIII-a din LNBM. Partida va putea fi urmărită şi pe Digi Sport 2.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Scor mare
    Multe puncte vor fii în acest meci de baschet.

    cu 8 ani în urmă (12.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!