Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georgian Păun revine la BC Timișoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
23.02.2014

După meciul câștigat de BC Timișoara cu Farul Constanța, scor 111-61, Georgian Păun, jucătorul împrumutat de bănățeni echipei de la malul mării, a anunțat faptul că a disputat ultimul meci în tricoul Farului, urmând să revină la echipa sa. El a fost unul dintre jucătorii importanți ai constănțenilor, în 19 partide reușind o medie de 12.3 puncte pe meci. 

La finalul partidei dintre cele două echipe, Păun a declarat că experiența de la Constanța a fost una foarte utilă pentru progresul său, dar că va reveni la Timișoara în primul rând pentru a ajuta echipa U20:

„Experienta de la Farul a fost una foarte bună pentru mine, m-a ajutat să progresez, am jucat cu jucători experimentați și sper să vin la Timișoara să aduc un plus echipei, în special celei de U20. Ne dorim să facem treabă bună și să luăm campionatul. Este mult mai greu un meci de primă divizie față de unul de U20 dar sunt jucătorul Timișoarei și am venit să îmi ajut echipz. Dacă domul antrenor îmi va da încredere sper să pot jucz și la primă echipă. Am prins experiența necesară pentru a putea să joc. Chiar am așteptat jocul împotriva colegilor și am sperat să fac un meci mai bun decât cel din tur și iată că am reușit să joc destul de bine.”

Contra BC Timișoara Georgian Păun a jucat timp de 34 de minute, a marcat 21 de puncte și a reușit 9 recuperări.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!