Stiri

Georgios Dikeoulakos:"Sunt convins că putem mai mult"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.11.2012

Campioana României, CSM Târgoviște este într-un moment important în cea mai importantă competiție inter cluburi din Europa, Euroliga feminină. Târgoviștencele vor întâlnii pe Arras Pays din Franța, într-un meci foarte important în economia calificării în faza următoare a competiției

Antrenorul echipei CSM Târgoviște, grecul George Dikeoulakos este încrezător în echipa sa în a obține o victorie miercuri seară.

“Vom juca împotriva unei echipe ce reprezintă baschetul francez. Ca stil, Arras nu se aseamănă cu niciuna dintre adversarele noastre de până acum. În ultimele jocuri am dovedit că suntem într-o evidentă creştere de formă, dar sunt convins că putem mai mult. Vă asigur că vom fi şi mai buni” , a vorbit George Dikeoulakos pentru baskettgv.ro

Înaintea acestui meci a vorbit și Gabriel Boriga, președintele clubului dâmbovițean.

 „Am arătat până acum că avem cei mai adevăraţi suporteri din Euroligă şi cred că e momentul să mai demonstrăm încă o dată că atmosfera din Sala Sporturilor este una incendiară. În ultimele zile presa naţională şi internaţională a scris şi a vorbit de Târgovişte la superlativ. CS Municipal şi Oltchim Râmnicu Vâlcea sunt doi dintre cei mai prolifici ambasadori ai României, iar acest lucru ne onorează.”, a declarat președintele clubului din Târgoviște, Gabriel Boriga.

Partida CSM Târgoviște – Arras Pays va avea loc miercuri de la ora 18:00 în direct pe Digi Sport 2

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!