Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georgos Tsiaras: "A fost o victorie foarte importantă pentru noi"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
11.01.2014

Giorgos Tsiaras a vorbit pentru cititorii TotalBaschet la finalul confruntării câștigate de Gaz Metan Mediaș în fața lui SCM Universitatea Craiova, 97-88.

Extrema de forță a Mediașului s-a declarat fericit pentru victorie și optimist în legătură cu viitorul echipei sale.

A fost un meci foarte bun, o victorie foarte importantă pentru noi. Suntem fericiți că am reușit să câștigăm, pentru că anul trecut am avut mai multe meciuri în care am pierdut pe final. Cred că putem schimba acest lucru și să continuăm să fim o echipă învingătoare. În această seară am reușit să ne păstrăm concentrarea pentru primele 40 de minute, iar în prelungiri am luptat din greu și am obținut victoria.

Grecul a fost cel mai bun marcator al partidei de la Mediaș, cu 26 de puncte, la care a adăugat 6 recuperări și 4 pase decisive. În 38 de minute de joc, Tsiaras a încheiat cu 27 la eficiență și a avut 17 la +/-.

foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!