Stiri

Gerald Lee, în lotul lărgit al Finlandei pentru Eurobasket 2015

Paul Olar

Paul Olar
27.07.2015

Echipa națională a Finlandei a anunțat lotul lărgit pentru Eurobasket 2015. Între cei 20 baschetbaliști selecționați de Henrik Dettmann se regăsește și Gerald Lee, fostul pivot al lui CSU Ploiești.

Legitimat în prezent la formația spaniolă UCAM Murcia, Lee se mândrește cu o vastă experiență internațională. El a participat alături de reprezentativa nordică atât la Campionatul Mondial din 2014, cât și la ediția precedentă a Eurobasket.

De asemenea, în efectivul finlandez îi remarcăm și componenții de bază din campaniile anterioare. Ne referim aici la Petteri Koponen, Shawn Huff, Sasu Salin sau Erik Murphy, jucător naturalizat în vara trecută.

Iată întreaga echipă a Finlandei:

Roope Ahonen, Fiifi Aidoo, Joonas Caven, Tuomas Hirvonen, Shawn Huff, Ville Kaunisto, Mikko Koivisto, Petteri Koponen, Tuukka Kotti , Gerald Lee Jr, Antero Lehto, Carl Lindbom, Alexander Madsen, Lauri Markkanen, Oskar Michelsen, Erik Murphy, Antto Nikkarinen, Matti Nuutinen, Sasu Salin, Jamar Wilson.

Până la Eurobasket, Finlanda își va măsura forțele în jocuri amicale cu Franța, Lituania sau Ucraina. Partida cu campiona continentală va avea loc în 1 august.

Finlanda face parte din grupa A, alături de Franța, Israel, Bosnia, Rusia și Israel.

*Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!