Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Lee:„ Am avut o șansă bună de a câștiga”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.10.2013

Gerald Lee, pivotul înregimentat de către campionii de CSU Asesoft Ploiești în această vară, a avut o prestație solidă în prima partidă din Liga Națională. Finlandezul a terminat partida de la Mediaș cu următoarele cifre: 14 puncte și 14 recuperări. Lee a petrecut pe parchet aproape 25 de minute, timp în care a pierdut și o posesie. Indicele de eficiență a pivotului a ajuns la nivelul 23, cel mai ridicat indice de eficiență realizat de vreun jucător din cele două tabere.

După meciul pierdut la Mediaș, Gerald Lee a avut de declarat următoarele:

„Nu mă simt bine, echipa adversară a jucat mai tare decât am făcut-o noi, o mulțime de recuperări ofensive și șansa a doua pentru puncte marcate. Cred că acestea ne-au omorât. Am avut o șansă bună de a câștiga dar cred că le-am dat lor o șansă și mai bună pentru că nu ne-am făcut jocul nostru.”

Pivotul care a evoluat la EuroBasket 2013 spune că se află încă într-o perioadă de acomodare la Ploiești:

„Avem colegi extraordinari, un antrenor foarte bun, un staff excelent, mai am nevoie de puțin timp pentru a mă acomoda cu oameni și orașul dar în general îmi place în România.”

Referitor la grupa din EuroCup, Lee o cataloghează drept una dificilă prin următoarele cuvinte:

„Este o grupă dificilă, o mulțime de echipe bune. Sperăm să ne păstrăm avantajul terenului propriu, să încercăm să câștigăm fiecare meci acasă și să mai ciupim ceva din deplasare.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!