Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Lee: “Nimic nu a fost ușor împotriva Clujului”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.05.2014

Gerald Lee, pivotul campioanei CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre seria din semifinale cu U Mobitelco Cluj, imediat după ce formația sa s-a impus în meciul decisiv de la Ploiești. Sportivul finlandez a vorbit în termeni laudativi la adresa adversarilor și consideră că aceștia pot deveni mai puternici dacă vor forma un grup și la anul. Lee consideră că diferența în meciul 5 a fost făcută de dorința de luptă, în special pe faza defensivă. Gerlad Lee spune că în ciuda acestui succes, treaba nu e făcută:

„Mă simt extraordinar dar treaba nu este încheiată încă. Clujul a a jucat într-adevăr excelent în acest playoff împotriva Sibiului și împotriva noastră. Dacă vor avea aceeași echipa și anul viitor, vor fi și mai puternici decât anul acesta.

Diferența în această seară (26.05) a fost făcut de fiecare jucător în parte care s-a luptat în apărare.

Clujul a fost un oponent foarte dificil. Nimic nu a fost ușor împotriva lor. Au luptat din greu 5 meciuri și au aruncat bine în special prin Silvășan, Hargrove și Kuburovic, în majoritatea meciurilor.”

În meciul decisiv cu U Mobitelco Cluj, Gerald Lee a fost din nou la înălţime, terminând partida cu 20 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!