Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Lee: "Trebuie să jucăm în același mod în care am făcut-o în ultimul meci”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.06.2014

Gerald Lee, pivotul campioanei CSU Asesoft Ploiești a oferit o scurtă declarație pentru site-ul înaintea meciurilor 3 și 4 de la Oradea. Finlandezul consideră că echipa sa trebuie să repete prestația din meciul 2 pentru a se impune măcar o dată în fieful lui CSM Oradea. Pierderea avantajului terenului propriu îi poate afecta pe ploieșteni în opinia lui Gerald Lee care spune că trebuie să lupte pentru a-l redobândi:

„Trebuie să jucăm în același mod în care am făcut-o în ultimul meci pentru a câștiga cel puțin un meci la Oradea. Faptul că am pierdut avantajul terenului propriu, bineînțeles că ne poate afecta. Trebuie să încercăm să-l câștigăm înapoi. Cred că toate partidele de acum vor fi și mai dificile.”

Gerald Lee a avut două prestații bune în partidele disputate la Ploiești. În primul meci, pivotul finlandez a reușit 16 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive iar pe cel de-al doilea l-a încheiat cu 15 puncte și 3 recuperări. Per total în acest playoff, Gerlad Lee are medii de 13.1 puncte, 4.3 recuperări și 0.8 pase decisive.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!