Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Lee a fost cel mai eficient jucător al Asesoftului în înfrângerea din meciul 3 de la Cluj

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.05.2014

Gerald Lee prin prestația sa din meciul 3 al semifinalei, pe care CSU Asesoft Ploiești o dispută în fața lui U Mobitelco Cluj a reușit să fie cel mai eficient prahovean. Indicele de 16 unități la eficiență a mai fost atins și de pivotul echipei gazdă, Cătălin Baciu.

Gerald Lee a început ca titular partida de la Cluj și a petrecut pe parchet 33 de minute, cele mai multe avute de un jucător al Asesoftului. El și-a făcut treaba excelent în acest interval, terminând partida cu 16 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Pivotul finlandez a marcat doar de la nivelul aruncărilor de 2 puncte, 7 aruncări din 11 și de la linia de fault, 2 coșuri din 4 tentative. Lee a avut 2 mingi pierdute și două câștigate care i-au adus în final acel indice al eficienței de 19 unități.

În playoff, Gerald Lee are medii de 12.5 puncte, 4.5 recuperări și 0.5 pase decisive în cele 6 partide disputate de el și echipa sa până acum.

foto:Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!