Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Lee, din nou impecabil pentru Asesoft

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.01.2014

CSU Asesoft Ploiești a spulberat pe BC Mureș în prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României. Pe lângă faptul că echipa campioană s-a impus cu scorul 102-69, Gerald Lee a ieșit la rampă cu o nouă evoluție care are face invidios orice pivot din România.

Titular în primul 5 trimis de Vladimir Arnautovic, Gerald Lee a fost perfect la aruncările din acțiune. Pivotul a avut 9 aruncări din tot atâtea încercări, toate de la 2 puncte. Nici la linia de libere finlandezul nu s-a descurcat deloc rău, marcând 6 libere din 7. Astfel jucătorul venit în vara lui 2013 la Asesoft a strâns 24 de puncte. Pe lângă aspectul pozitiv arătat la nivelul aruncărilor, Lee a mai înregistrat 2 recuperări și o pasă decisivă. Toate aceste reușite i-au adus pivotului de 2.07 m un indice al eficienței de 26 unități, cel mai ridicat indice înregistrat de vreun jucător în acest meci. Astfel fără nici un fel de reținere, Gerald Lee poate fi numit omul meciului.

Gerald Lee a jucat 2 partide în Cupa României în acest sezon competițional. Finlandezul cu originii americane are medii de 18.5 puncte, 4.0 recuperări și 0.5 pase decisive în fiecare meci.

foto: Răzvan Păsărică

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    cel mai bun
    Cel mai bun jucator din Romania, nu degeaba a fost MVP in multe meciuri de la campionatul european de asta vara. Foarte constant, niciodata nervos la Oradea a avut 10/10.

    cu 10 ani în urmă (10.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Si la Craiova
    a fost cel mai bun de pe teren.

    cu 10 ani în urmă (10.01.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    pivot
    nu cred ca este cel mai bun "jucator" din Romania, poate cel mai bun pivot al momentului, pentru cel mai bun jucator mai are de muncit...

    cu 10 ani în urmă (10.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!