Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Lee, imperial în fața lui Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.11.2014

CSU Asesoft Ploiești a trecut greu de Gaz Metan Mediaș, chiar la Ploiești, într-o partidă care a contat pentru etapa a 8-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Omul cu cea mai bună prestație din acest meci, a fost pivotul finlandez, Gerald Lee, care și-a trecut în cont cea mai bună performanță a sezonului în competiția internă.

Gerald Lee a fost trimis pe parchet din prima secundă de Vladimir Arnautovic și a jucat timp de aproape 34 de minute. El a încheiat meciul cu 31 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Pivotul a ratat o singură aruncare din acțiune, din 14 încercări, toate de la 2 puncte iar de la libere a înscris 5 din 8. Index-ul de eficiență al lui Gerald Lee a ajuns la 38 de unități, fiind cel mai ridicat al partidei.

Michalis Pelekanos a avut și el o contribuție importantă la victoria lui CSU Asesoft Ploiești. Sportivul grec a totalizat 14 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, o mingi câștigată și una pierdută. Indicele de eficiență a fostului campion din Euroligă a urcat la 17 unități.

Alhaji Mohammed și-a continuat și el seria jocurilor bune în LNBM. Fundașul ofensiv a reușit în fața lui Gaz Metan Mediaș 14 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice al eficienței de 14 unități.

Pentru CSU Asesoft Ploiești urmează un meci în EuroCup la mijlocul săptămânii viitoare, în fața lui Lietuvos Rytas, în Lituania.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!