Stiri Acvile

Gerald Lee, printre remarcaţii amicalului dintre Finlanda şi Germania

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.07.2014

Reprezentativele de seniori ale Germaniei şi Finlandei s-au întâlnit la Leipzig cu ocazia unei partide de verificare. Nemţii au reuşit să se impună cu 74-67 graţie lui Dennis Schroeder care a marcat 23 de puncte pentru învingători.

Printre remarcaţii confruntării s-a numărat şi componentul campioanei României, respectiv componentul Finlandei, Gerald Lee. Pivotul Asesoftului a început partida cu nemţii din postura de titular, iar până la finalul jocului a bifat 24 de minute pe parchet. Baschetbalistul a terminat partida cu 13 puncte marcate, 6 recuperări, o pasă decisivă, 3 mingi câştigate, un capac, dar şi 4 mingi pierdute, totul pentru un coeficient la productivitate de 16 unităţi.

Finlanda cu Lee în lot se pregăteşte pentru Campionatul Mondial de anul acesta din Spania acolo unde vor întâlni în faza grupelor echipele similare ale Republicii Dominicane, Noii Zeelande, Turciei, Ucrainei, respectiv a Statelor Unite ale Americii.

*Foto: basket.fi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!