Stiri

Germania - Brose Baskets câștigă al doilea titlu de campioană consecutiv

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.06.2016

Brose Baskets este pentru al doilea sezon consecutiv campioana Germaniei la baschet masculin. Formația condusă de Andrea Trincheri a câștigat meciul trei al finalei cu 92-65, pentru un 3-0 la general în finală.

Bradley Wanamaker și Darius Miller au fost cei mai buni jucători ai ultimului meci din finală, fiecare terminând cu 19 puncte marcate. Daniel Theis a adăugat 12 puncte și 5 recuperări, iar Elias Harris a adăugat 10 puncte și 3 recuperări.

Raymar Morgan a fost cel mai bun jucător de la Ratiopharm Ulm, terminând în double-double, 19 puncte și 12 recuperări.

După acestă reușită, formația din Bamberg și-a trecut în palamres al 8-lea titlu de campioană a Germaniei din istorie. Această performanță asigură prezența lui Brose Baskets și în ediția viitoare a Euroligii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!