Stiri Liga I Masculin

Gest impresionant al americanului Jermale Jones în prag de sărbători

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.12.2016

CS Politehnica Iaşi a avut meci în acest weekend la Bucureşti, pe terenul celor de la Dinamo, în cadrul etapei a 9-a a primei faze din Liga 1 de Baschet Masculin. Momentele premergătoare confruntării din Sala „Dinamo” au oferit un moment emoţionant şi impresionant în care baschetbalistul Iaşiului, Jermale Jones, sare în ajutorul unui om nevoiaş.

Situaţia fost făcută cunoscută datorită lui Viorel Nănescu, colegul de pe banca tehnică a lui Andelko Mandic, care a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care a explicat momentul.  

„Azi, înaintea meciului cu Dinamo, s-a întâmplat ceva prea frumos ca să nu vi-l povestesc. Eram afară în fața sălii şi un om necăjit care strângea chiştoacele şi mătura în curtea celor de la Dinamo a venit la noi şi ne-a cerut 1 leu. I-am dat şi ne-a spus că vrea să-si cumpere încălțări pentru că cele din picioare s-au rupt si ne-a arătat talpa lor. Jermale, care era la câțiva metri, s-a descălțat si i-a dat adidașii săi Nike, după care a plecat in șosete, călcând pe piatra cubică spre sală. M-am uitat la acel om, care 5 minute nici nu a putut vorbi de bucurie. S-a așezat jos şi a probat cadoul”, a relatat Viorel Nănescu.

Jermale Jones are 30 de ani şi evoluează pe postul de conducător de joc. Americanul a evoluat la Iaşi şi în stagiunea precedentă din eşalonul secund, iar în cariera sa a mai trecut prin ţări precum Luxemburg sau Germania. 

*Foto: Facebook Nanescu Viorel

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    bv
    Foarte frumos, unii joaca la nivel inalt si nu s-ar indura sa dea un leu.

    cu 7 ani în urmă (12.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!