Stiri Liga I Masculin

Gheorghe Mandache: ”Băieţii vin când pot la antrenamente!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.11.2012

West Olympia Phoenix Arad a debutat cu stângul în actualul sezon al Ligii 1 masculin.

Formația ce vrea să reînvie baschetul masculin de performanță din Arad, oraș ce nu a mai avut altă echipă pe prima scenă de la campioana West Petrom, a pierdut în etapa a II-a a L1M în fața Vabova Sf. Gheorghe, scor 58 - 74.

Gheorghe Mandache, antrenorul echipei, spune că nu este dezamăgit de eșec ci de proporțiile scorului. El afirmă că jocul echipei se datorează programului de antrenamente care nu poate fi respectat de toți jucătorii.

Nu putem vorbi nici despre dezamăgire, nici că ne-am fi aşteptat la eşec. Evident că jucând acasă, şi fiind primul meci, vroiam un pic mai mult. Dar diferenţa de scor a fost o chestiune care nu am preconizat-o. A fost prea rău sfertul 2 (n.r. 5-27), apoi am reintrat în joc, însă în loc să venim noi la -12, am ratat şi s-au dus adversarii iar la -17, şi acolo s-a rupt totul. Avem aceleaşi probleme ca în sezonul trecut, respectiv băieţii vin când pot la antrenamente. Dar ne descurcăm cum putem. Cred că şi-au dat şi ei seama că liga secundă e altceva decât ABL, a spus Mandache pentru sportarad.ro.

WOPA are un singur meci disputat în L1M deoarece în prima etapă a avut liber, iar partida cu CSU Cuadripol din cadrul rundei a III-a a amânat-o până pe 23 noiembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!