Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ghiţă Balmuş: "Ne dorim să facem un joc bun"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.04.2014

Balmus

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Ghiţă Balmuş a prefaţat partida pe care echipa sa o va disputa în deplasare, la Piteşti.

Având în vedere faptul că este ultimul meci din acest sezon, ne dorim să facem un joc bun, asemenea evoluţiilor din ultimele partide. Așteptările mele sunt aceleaşi şi anume de a avea o prestaţie bună şi de a îmbunătăți jocul de la un meci la altul, de a reduce greşelile făcute meci de meci şi de ce nu să câștigam această ultimă partidă.

Referitor la BCM U Piteşti, acesta a spus:

Îmi place echipa Piteştiului din acest sezon. Ceea ce a făcut Hristu Şapera la echipă este un lucru de lăudat. Au prins un loc în play-off şi sunt convins că şi acolo vor face treabă bună şi vor termina sezonul în fruntea clasamentului.

Partida dintre BCM U Piteşti şi CS Concordia Chiajna este programată sâmbătă (05.04), cu începere de la ora 18:00.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!