Stiri

Ghiţă Mureşan a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru fostul său coleg de naţională, Constantin Palii

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.07.2018

ghita muresan strangere de fonduri

Singurul baschetbalist român din NBA, Gheorghe Mureşan, a lansat o campanie de strângere de fonduri pe site-ul gofundme.com. „Big Ghiţă” vrea să strângă bani pentru a-şi ajuta fostul coleg de naţională, Constantin Palii, să îşi mai vadă o dată părinţii din România.

Constantin Palii suferă de cancer în fază terminală şi are nevoie de 10..000 de dolari pentru ca întoarcerea în România să fie organizată în condiţiile necesare pentru starea sa medicală.

Iată întregul mesaj al lui Big Ghiţă:

„Ajutati un fost jucator de basket, diagnosticat cu cancer terminal, sa-si vada parintii pentru ultima data.

Cu durere in suflet fac apel la dumneavoastra sa-l ajutam pe fostul meu coleg din echipa nationala de basket a Romaniei, Constantin Palii, care sufera de cancer terminal. Constantin se afla in Florida, a cheltuit ultimii bani pe doctori si medicamente si mai are o singura dorinta: sa revina in Romania, sa-si revada parintii pentru ultima data si sa moara acasa. Constantin are nevoie de bani pentru a calatori, impreuna cu sotia care ii administreaza perfuziile.

Fac apel la dumneavoastra sa contribuim la un fond comun de 10,000 de dolari, necesar pentru ca calatoria sa fie organizata in conditiile necesare pentru starea sa medicala.

Este important sa-l ajutam imediat, pentru ca doctorii ii mai dau doar doua luni de viata. Contribuind la acest fond, ajutati un om deosebit sa-si traiasca ultimele clipe, alaturi de cei dragi.

PS: Este foarte urgent! Doar cu ajutorul vostru, Constantin isi poate vedea parintii pentru ultima data, inainte sa moara. Va rog sa contribuiti pina la sfirsitul saptaminii viitoare. E foarte important ca ajutorul sa ajunga la timp

Puteți dona bani aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!