Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ghiță Balmuș: ”Am fost surprins de titularizare!”

Costin Marinescu, Lucian Călinescu

Costin Marinescu, Lucian Călinescu
17.11.2013

Ghiță Balmuș spune că meciul cu Chiajna a fost unul tratat cu seriozitate, în care toți jucătorii echipei sale și-au adus aportul la victorie.

Un meci tratat ca oricare altul și asta se poate vedea din prestațiile tuturor. A fost un meci colectiv, cu un ritm alert în atac, a declarat Balmuș pentru totalbaschet.ro.

Tânărul conducător de joc al Stelei a fost titular pentru a doua oară în acest sezon, iar acest lucru spune că l-a surprins.

Am fost surprins de primii 5, am fost titular pentru a 2-a oară sezonul acesta și sunt foarte bucuros.

Cât despre adversarii de sâmbătă, Bașmuș îi laudă însă consideră că lipsa de experiență a acestora și-a spus cuvântul în stabilirea rezultatului final.

În unele situații de joc pasele între ei se leagă foarte bine. Sunt o echipă omogenă, dar tanara și fără experiență și în unele situații de joc lipsa experienței vorbește.

Steaua CSM EximBank București a câștigat cu 94 – 67 întâlnirea cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a 8-a a LNBM

Ghiță Balmuș a fost titular, a evoluat 16 minute, timp în care a marcat 3 puncte, a recuperat 3 mingi și a pasat decisive de tot atâtea ori.

Foto: steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!