Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ghiță Balmuș nu mai vine la BC Timișoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
17.06.2014

Încă la finalul lunii mai Ghiță Balmuș, conducătorul de joc al Stelei și al Chiajnei din sezonul trecut a fost anunțat ca primul transfer al lui BC Timișoara pentru sezonul 2014/15. El a intrat în vizorul antrenorului Dragan Petricevic după expirarea împrumutului lui Cătălin Petrișor de la Craiova.

Totuși, din prezentarea lotului pentru sezonul viitor, se poate observa faptul ca lui Balmuș i-a fost preferat Octavian Boian, venit de la Miercurea Ciuc. Renunțarea la Ghiță Balmuș a fost confirmată și de oficialii BC Timișoara. 

Vom reveni cu detalii asupra motivului pentru care nu a fost păstrat Balmuș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!