Stiri Vulturi

Ghiță Mureșan, interviu pentru FRB Tv. Video

Eduard Popa

Eduard Popa
13.08.2019

Ghiță Mureșan, interviu pentru FRB Tv. Video

Ghiță Mureșan a oferit un interviu pentru FRB TV în care a vorbit despre baschetul românesc, naționala României, regula u23 și baschetul din NBA. Interviul a fost înregistrat înaintea duelului de la Ploiești, câștigat de Vulturi împotriva Slovaciei, scor 85-68.

 Ghiță Mureșan a vorbit și despre absențele din lot, a spus că România nu își permite atât de multe absențe, din cauza ariei de  selecție foarte mici. Cu toate acestea, fostul mare internațional român a susținut că Emi Cățe și ceilalți jucători tineri ar putea să creeze o națională puternică pe viitor. Totodată, Ghiță l-a lăudat pe Emi, pe care l-a considerat jucătorul în jurul căruia s-ar putea forma noua națională a României.

Mureșan a vorbit și despre experiența pe care a trăit-o în Franța, unde a jucat alături de Boris Diaw și frații Pietrus când aceștia erau foarte tineri și antrenorii îi forțau să intre în teren de la 17 ani și care au ajuns jucători foarte buni. „Aș vrea să văd mult mai mulți jucători de U18 care joacă minute importante în prima divizie. Dacă nu avem acești jucători în prima divizie, nu ne putem aștepta să câștige vreun meci la competițiile importante”.

De asemenea, „Big Ghiță” a vorbit și despre surpriza pe care a reprezentat-o victoria lui Toronto Raptors în NBA, dar și despre posibilitatea ca în viitor România să dea un jucător în liga profesionistă de baschet de peste ocean.

*foto: captură youtube FRB Tv

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!