Stiri

Giannis Antetokounmpo, în lacrimi la acceptarea trofeului de MVP al ligii (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
25.06.2019

După un sezon excelent din punct de vedere individual, în care a reușit să conducă Milwaukee Bucks pe primul loc în Conferința de Est, dar și până în finala de conferință în playoff-ul NBA, Giannis Antetokounmpo a primit distincția de MVP a sezonului 2018/2019.

În momentul discursului acordat după ce a primit trofeul de MVP, uriașul de 2m11 a izbucnit în lacrimi:

„Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, coechipierilor, că e nevoie de mai mult de o singură persoană să câștigi 60 de meciuri, să mulțumesc antrenorilor, oficialilor echipei pentru că au avut încredere în mine. Aveam 18 ani când m-au adus din Grecia și au pus echipa pe mâinile mele. Vreau să le mulțumesc țărilor mele, Greciei și Nigeriei, pentru că m-au ajutat. Mai ales grecilor care stau până la 6 dimineața să se uite la meciurile mele. Vreau să îi mulțumesc tatălui meu... Evident, tatăl meu nu este aici. Acum doi ani mi-am setat un obiectiv, că voi fi cel mai bun jucător din NBA. De fiecare dată când pășesc pe parchet, mă gândesc la tatăl meu și îmi trece toată durerea din corp. Vreau să le mulțumesc fraților mei, sunt idolii mei, sunt sursa mea de inspirație. Vreau să îi mulțumesc și mamei mele. Ea e eroina mea. Dacă ai un părinte bun, vede viitorul în tine. Ea este fundația mea, este eroul meu!”

Giannis a adunat medii de 27,7 puncte, cu 12,5 recuperări și 5,9 pase decisive, în 72 de partide în acest sezon. El a jucat doar 32,8 minute pe meci și a strâns un procentaj fabulos de 58% din acțiune.

El a devenit al doilea jucător din istoria lui Milwaukee Bucks care a câștigat trofeul de MVP, după Kareem Abdul-Jabbar.

*foto: USA Today

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!