Stiri

Giannis Antetokounmpo va evolua pentru naționala Greciei la FIBA World Cup

Valentin Todea

Valentin Todea
28.06.2019

Giannis Antetokounmpo, MVP-ul sezonului 2018-2019 în NBA, și-a lansat prima pereche de pantofi sport ce îi poartă semnătura, Zoom Freak 1. Cu această ocazie, baschetbalistul celor de la Milwaukee Bucks și-a anunțat prezența la Cupa Mondială din China alături de reprezentativa Greciei.

Citat de Eurohoops, Antetokounmpo a declarat:

„Nu am vorbit cu antrenorul încă, nu știu pe ce poziție voi juca. Dar nu îmi pasă, vreau doar să joc. Chiar dacă voi juca pe postul de fundaș sau pe cel de pivot, nu îmi pasă. Sunt un jucător de baschet. Vreau să ajut echipa în toate modurile.”

Giannis a evoluat de asemenea la Cupa Mondială din 2014 dar și la EuroBasket 2015, atunci când își începea ascensiunea spre nivelul de superstar.

Turneul se desfășoară între 31 august și 15 septembrie 2019 iar Grecia face parte din grupa F și se va duela cu naționalele din Brazilia, Noua Zeelandă și Muntenegru. La Campionatul Mondial din 2006, naționala de la Atena a obținut argintul după o finală în fața Spaniei.

*Foto: AGONAsport.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    ce echipa ...
    putea avea Grecia, daca mama lui Giannis mai facea vreo doi baieti. Deocamdata cinciul de baza al Greciei ar putea incepe cu trei Antetokounpo.

    cu 4 ani în urmă (28.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!