Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson și Ousmane Barro, la cele mai bune prestații din acest campionat

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.11.2017

U-Banca Transilvania a obținut o nouă victorie în campionat, după ce au dispus pe teren propriu de BC Mureș Târgu Mureș, scor final 97-68. Elevii lui Mihai Silvășan au reușit o repriză secundă excelentă în care nu au mai permis adversarului să miște decisiv. 

Cei mai buni oameni ai Clujului în disputa de sâmbătă seara au fost Giordan Watson, Ousmane Barro, respectiv Zeljko Sakic, primii doi reușind cele mai bune prestații în startul din Liga Națională. Cei trei baschetbaliști au marcat 52 de puncte din totalul de 97 al echipei, respectiv au avut cumulat la capitolul eficienței 62 de unități din totalul de 115 al echipei. 

Fundașul româno-american Giordan Watson a fost imperial în fața grupării venit din Târgu Mureș. Titular, acesta a jucat 24 de minute, timp în care și-a trecut în cont 17 puncte marcate, fără a rata vreo aruncare. Mai exact, Watson a încheiat cu procentaje de 100% atât din interiorul semicercului, 7 din 7, cât și de la mare distanță, 1 din 1, în timp ce în dreptul liniei de fault nu a ajuns niciodată. De asemenea, Giordan a mai contribuit la succesul echipei sale cu 6 pase decisive, o recuperare, 2 intercepții și o singură minge pierdută, totul pentru un coeficient la productivitate de 25 de unități. Astfel, Giordan Watson a izbutit cel mai bun meci al său de până acum în echipamentul lui U-BT în campionat. Cifrele lui Watson din startul noului sezon pot fi consultate AICI

De cealaltă parte, centrul senegalez Ousmane Barro, a fost cel mai bun marcator al partidei cu 19 puncte puse pe tabela de marcaj, având de asemenea procentaje bune cu 67% (8/12) de la 2 puncte și 60% (3/5) de la libere. Pivotul campioanei a avut totodată și 6 mingi prinse la panou, o intercepție și nicio minge pierdută. Toate aceste cifre au venit 21 de minute petrecute pe parchet, timp în care a reușit să strângă 20 de unități la eficiență, fiind de asemenea și pentru el cel mai bun meci din acest sezon din punct de vedere individual. Cifrele lui Barro din startul noului sezon pot fi consultate AICI.

Croatul Zeljko Sakic a fost în nota sa obișnuită, reușind din nou să fie printre remarcații grupării de sub Feleac. Acesta a încheiat partida cu 16 puncte înscrise și 17 în dreptul eficienței. Restul punctelor marcate de U-BT în coșul Mureșului au venit pe mâna baschetbaliștilor Rolland Torok 9, Nandor Kuti 8, Lasan Kromah 7, Andrei Calinicenco 7, Justin Gray 6, Vaidas Kariniauskas 4 și Camil Berculescu 4. 

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!