Stiri

Giordan Watson: „Am arătat că avem tărie de caracter revenind în joc, sunt mândru de colegii mei”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.12.2017

Giordan Watson, conducătorul de joc al celor de la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, a fost principalul marcator al meciului pe care trupa ardeleană l-a jucat în compania olandezilor de la Donar Groningen, având la final 22 de puncte puse pe tabela de marcaj. Chiar dacă echipa sa a pierdut în fața olandezilor pe teren propriu, 73-77, Watson s-a declarat mulțumit de faptul că s-a revenit de la un handicap foarte mare, fiind arătată tărie de caracter din partea tuturor jucătorilor, respectiv s-a declarat optimist în ceea ce privește următoarele confruntări din Grupa L a FIBA Europe Cup. 

A fost un meci greu, am început foarte slab și a trebuit să luptăm mult ca să revenim. Am reușit să ne batem, să arătăm că avem mândrie, mai ales că am jucat pe teren propriu și meciul a revenit la câteva posesii diferență. Dar trebuie să gestionezi cum trebuie aceste câteva posesii. Am arătat că avem tărie de caracter revenind în joc, sunt mândru de colegii mei pentru această reușită. Trebuie să ne întoarcem în sala de antrenament, încă mai sunt multe meciuri de jucat. Orice înfrângere este greu de digerat, în aceste competiții europene orice joc este important, dar eu cred în continuare în echipa noastră, în băieți, cred că vom obține victoriile în deplasare de care avem nevoie și ne vom apăra terenul propriu”, a concluzionat Giordan Watson, citat de site-ul oficial al clubului de sub Feleac. 

În aproape 38 de minute jucate marți seara împotriva olandezilor de la Donar Groningen, Watson a marcat 22 de puncte la care a mai adăugat 6 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții și nicio minge pierdută, totul pentru un coefcient la productivitate de 17 unități. Din punct de vedere al procentajelor, sportivul pregătit de Mihai Silvășan a încheiat disputa cu 33.3% (5/15) din interiorul semicercului, 42.9% (3/7) de la mare distanță și 60% (3/5) din dreptul liniei de fault. 

Totodată, Giordan Watson a avut în mână pe finalul jocului cel puțin trimiterea meciului în prelungiri, însă în ultimele secunde ale întâlnirii a ratat o pătrundere sub panoul adversarilor, iar olandezii au reușit în cele din urmă să câștige la 4 puncte diferență, scor fina 77-73. 

Pentru Watson și coechipierii săi urmează acum ultimele 2 meciuri din 2018, acasă cu Phoenix Galați și în deplasare cu BC SCM Timișoara, urmând ca din ianuarie să revină în FIBA Europe Cup cu un prim duel în deplasare, în Belgia, cu Belfius Mons-Hainaut. 

*Foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Giordan
    You definitely have a strong character and are a dedicated player. I wouldn't agree this is the case for all your current colleagues.
    Congratulations and keep up the good work. You give the team strength and hope.
    And...multa sanatate! :)

    cu 6 ani în urmă (20.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!